Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se trailern till Netflix-filmen Ridiculous 6 med Adam Sandler

Datum: 18/11/2015 | Inga kommentarer Nyheter

ridiculous-6-netflix-danmark-203x300Den 11. december har Netflix premiär på filmen Ridiculous 6, som har skapats i samarbete med komikern Adam Sandler som har ingått ett avtal med Netflix om att göra fyra filmer exklusivt för stramingtjänsten. Första trailern från fimen har nu blivit offentliggjort och du kan hitta den nederst i artikeln.

Komedifilmen Ridiculous 6 handlar om den till synes föräldralösa Tommy “White Knife” Stockburn (Adam Sandler), som har blivit uppfostrad av indianerna. Då hans far så småningom dyker upp efter flera år drar Tommy och hans fem bröder ut på en äventyrsfylld resa genom den gamla western.

Filmen bjuder på en stjärnspäckad rollista som bland annat innehåller Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Steve Buscemi (The Big Lebowski), Dan Aykroyd (Ghost Busters), Danny Trejo (Machete), Jorge Garcia (Lost), Taylor Lautner (Grown Ups 2), Rob Schneider (50 First Dates), Luke Wilson (Old School), Nick Nolte (Tropic Thunder) och naturligtvis Adam Sandler (Pixels).

Med rollistan och filmens handling är det upplagt för en klassisk komedi från Adam Sandler, som kommer bjuda på sköna personligheter, roliga skämt och en handling som får en att skratta. Det är dessutom ingen hemlighet att filmens titel refererar till klassiska westerns som The Magnificent Seven och den kommande The Hateful Eight af Quentin Tarantino.

Ridiculous 6 är de nförsta av totalt fyra filmer som Adam Sandler har kontrakterats för att göra uteslutande till streamingtjänsten Netflix. Adam Sandler kommer både medverka och producera de nya filmerna.

Se Ridiculous 6 som har premiär på Netflix Sverige d. 11. december.    Skriv kommentar