Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se de första bilderna ur andra säsongen av Sex Education

Datum: 11/11/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix en första titt på den andra säsongen av Sex Education. Den nya säsongen består av åtta avsnitt och har premiär på Netflix 2020.

Sex Education handlar om Otis Milburn, en socialt tafatt gymnasieelev som bor tillsammans med sin mamma, sexterapeuten Jean. Under den första säsongen grundade Otis och hans vän Maeve Wiley en sexklinik på skolan, där de drog nytta av hans kunskaper och talang för sexrådgivning.

I säsong två måste Otis lära sig behärska sina nyfunna sexuella behov för att kunna ta nästa steg med flickvännen Ola, samtidigt som han behöver hantera sin numera ansträngda relation till Maeve. Under tiden har Moordale Secondary drabbats av ett klamydiautbrott som visar på behovet av bättre sexualundervisning på skolan, samtidigt som nya ungdomar kommer till staden och utmanar status quo.

Maeve och Aimees vänskap är starkare än någonsin sedan Aimee dumpade ‘the Untouchables’. Eric lägger märke till att hans nyfunna självförtroende ger honom mer och en ny typ av uppmärksamhet. Adam befinner sig på militärskola och brottas med sina känslor för Eric. Lily har lagt sina försök till att ha sex på is och fokuserar istället på sin kreativa talang och vänskap med Ola.

Jackson behöver förbereda sig mentalt snarare än fysiskt och känner fortfarande av pressen av att lyckas från sina föräldrar. Jean och Jakob utforskar sitt förhållande där de behöver lära sig att fungera som en familj. Jean knyter oväntade band till Mrs Groff som leder till att en vänskap börjar utvecklas mellan dem.

I rollerna syns Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Jim Howick, Rakhee Thakrar, Samantha Spiro och Alistair Petrie.

Sex Education är skriven och skapad av Laurie Nunn och producerad av Eleven. Säsong två är regisserad av Ben Taylor, Alice Seabright och Sophie Goodhart. Exekutiva producenter är Jamie Campbell, Laurie Nunn och Ben Taylor.    Skriv kommentar