Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix visar nu trailern till den nya storserien om Marco Polo

Datum: 02/12/2014 | Inga kommentarer Nyheter

Foto: Phil Bray, Netflix.

Foto: Phil Bray, Netflix.

Det är inte mer än 14 dagar sedan Netflix visade det första klippet från deras kommande storserie Marco Polo, och nu är den amerikanska streamingtjänsten klar ed en två minuter lång trailer som kan ses nederst i artikeln.

Trailern ger en inblick a vad Netflixmedlemmarna kan förvänta sig av en nya serien som det är skyhöga förväntningar på. Serien har en budget på över 100 miljoner dollar och regisseras bland annat av Joachim Rønning och Espen Sandberg, som blev Oscarsnominerade för deras historiska dramafilm Kon-Tiki, och som för närvarande arbetar på en femte film om piraten Jack Sparrow, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, som kommer ut år 2017.

Serien, som får premiär på Netflix Sverige den 12. december, och skildrar den legendariska upptäcktsresanden Marco Polos ganska okända början och hans äventyrliga liv, som tog fart då det 13:e århundradets maktfulla, mongoliska kejsare Kublai Khan tog honom under sina vingar.

Då Marco Polo är en originalserie från Netflix, vilket betyder att streamingtjänsten själv har stått för produktionen och endast kan ses på Netflix. Man ska därför inte förvänta sig att se den på SVT vid en senare tidspunkt.

Netflix har gjort en lång rad av originalserier, där House of Cards och Orange Is the New Black nog är de mest kända. En uträkning av Flixfilmer.se nyligen visar att streamingtjänsten för närvarande har mer än 30 produktioner igång. Detta inkluderar bland annat fyra filmer av Adam Sandler och en efterföljare till den Oscarsbelönade filmen Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Se Marco Polo exklusivt på Netflix från den 12. december.    Skriv kommentar