Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se allt som du har sett på Netflix – någonsin!

Datum: 01/10/2016 | 2 kommentarer Nyheter

netflix-indhold-danmarkStreamingtjänsten Netflix kom till Sverige för snart 4 år sedan och du har säkert spenderat otaliga timmar på att se tusentals filmer och serier som Netflix erbjuder. Men vad var egentligen det första du såg på Netflix? Här i artikeln får du ett trick för att kunna se en översikt av allt du någonsin har sett på Netflix Sverige.

Historiken kan ses genom att gå in på “Ditt Konto / Your Account” på hemsidan och klicka på ‘Streamingaktivitet / Viewing Activity’. Här kan du se en översikt över allt du tidigare har sett på Netflix. På knappen överst till höger kan man se vilka filmer och serier man har betygsatt. Du kan ockå hitta en direktlänk till översikten gär under;

Se din streaming-aktivitet og bedømmelser her: Link.

Förutom en lista på vad du tidigare sett på Netflix, kan man som sagt också se en översikt över vad man har genom tiderna har betygsatt på Netflix. Om det är titlar som du inte är så imponerad av eller upplever att Netflix rekommenderar filmer och serier som inte har någon relevans, så kan du enkelt gå in och slänga de titlar som kanske påverkar rekommendationerna. Netflix använder nämligen streaminhistorik och betyg till att rekommendera filmer och serier.

För att kunna se listan så kräver det att man fortsatt har ett aktivt abonnemang på Netflix. Om man inte längre är medlem, men tidigare har haft ett abonnemang kan man alltså inte se översikten såvida man inte aktiverar sitt konto igen.2 kommentarer til Se allt som du har sett på Netflix – någonsin!

 1. Heidi Keller - kl. 22:28, 06-12-2019:

  Hi!
  How can delete my history so that Netflix stops suggesting films and series in Spanish, French and German, like 90% of the time?
  What can I do???
  / Heidi Keller

 2. Gunnar - kl. 18:10, 21-05-2022:

  Varför finns inte en ”knapp”, som leder mig direkt till
  Filmer , som jag redan har sett.
  Ist pratar ni om mitt konto …. ………..
  Ni är inte ”användarvänliga”.
  0705-432000

  Skriv kommentar