Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Premiärdatum för sista säsongen av ‘A Series of Unfortunate Events’

Datum: 15/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat att den tredje och sista säsongen av Lemony Snickets ‘A Series of Unfortunate Events’ får premiär den 1 januari 2019.

Det var väntat att den hemska historien om greve Olaf och de föräldralösa barnen Violet, Klaus och Sunny slutar med nästa säsong, eftersom alla de 13 böckerna därmed har blivit filmatiserade.

Som det framgår av trailern längst ned i artikeln handlar det verkligen om det riktiga slutet, eftersom Lemony Snicket (Patrick Warburton) uttalar sig om att allt om Baudelaire-barnens öde kommer att bli avslöjat, och att vi äntligen får veta sanningen bakom bokstäverna VFD.

Säsong 1 bestod av de fyra första böckerna, och den andra säsongen baserades på de följande fem böckerna i serien, medan den kommande och sista säsongen kommer att avrunda historien med de sista fyra böckerna: The Slippery Slope, The Grim Grotto, The Penultimate Peril och The End.

Det är därmed första gången hela Lemony Snickets ‘A Series of Unfortunate Events’ blir filmatiserad. Den kända Hollywood-filmen med bl.a. Jim Carrey, Meryl Streep och Jude Law bestod bara av några utdrag från ett antal av böckerna.

‘A Series of Unfortunate Events’ handlar om de föräldralösa barnen Violet, Klaus och Sunny, som är på flykt från den onda greven Olaf, som vill komma över deras förmögenhet, och måste gå igenom ett antal prövningar för att avslöja hemligheten om vad som orsakade deras föräldrars död. Det är barnen Violet och Klaus som det just nu söks skådespelare till. Man ska vara mellan 10-14 år gammal.

Se ‘A Series of Unfortunate Events’ på Netflix. Tredje säsongen kan ses från den 1 januari 2019 – Perfekt för att sträcktitta på under nyårsdagen!    Skriv kommentar