Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Säsong 3 av ”Money Heist” landar på Netflix den 19 juli

Datum: 16/05/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix har precis offentliggjort premiärdatumet för tredje säsongen av den spanska tv-serien ”La Casa de Papel”, med den svenska titeln ”Pappershuset” – och den kommer att lanseras den 19 juli 2019.

Det skriver Netflix i ett meddelande till Flixfilmer.

”Pappershuset” handlar om ett gäng kriminella som låser in sig i den spanska nationalbanken med målet att trycka 2,8 miljarder euro, och därmed begå det största bankrånet någonsin. Hjärnan bakom den kriminella gärningen kallas för El Profesor.

Från början planerades bara två säsonger av ”Pappershuset”, men serien har visat sig vara omåttligt populär bland Netflix-medlemmar över hela världen, och blev den mest sedda serien på streamingtjänsten någonsin på ett annat språk än engelska.

Flixfilmer har också märkt att serien har engagerat många svenskar, så det är säkert en hel del som ser fram emot den tredje säsongen. I klippet nedanför ser vi att semestern är över och att några av dem hamnar på en öde ö.

Det senaste året har Netflix också ingått ett samarbetsavtal med skaparen Alex Pina, som ska utveckla fler spanska filmer och serier för Netflix – förhoppningsvis med samma framgång som ”Pappershuset”.

Se ”Pappershuset” / ”Money Heist” / ”La Casa de Papel” på Netflix Sverige. Säsong 3 kan ses från den 19 juli.    Skriv kommentar