Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny stand-up show med Ralphie May på Netflix

Datum: 25/02/2015 | Inga kommentarer Nyheter

ralphie-may-netflix--300x258Sist i februari har Netflix premiär av ännu en exklusiv stand-up show. Denna gången med den amerikanska komikern Ralphie May, som framför en högljudd och entusiastisk publik bjuder på skämt i världsklass. Se en trailer till showen nederst.

Ralphie May låter sina ostyrigt stygga och ocencurerade synpunkter löpa fritt och snackar om allt från flygresor och nyhetsmedier till snabbmatskedjor och om, hur alla är lite rasistiska bakom ratten.

Showen, som heter Unruly och som är Ralphie Mays första originella komedispecial från Netflix, är inspelad i Cobb Energy Performing Arts Centre i Atlanta.

Komikern Ralphie May har tidigare gjort en lång rad komedishower, däribland fyra specialare för Comedy Central där den senaste Too Big To Ignore från 2012 blev lovordad från många håll.

Ralphie May: Unruly har premiär på Netflix Sverige den 27:e februari, vilket är samma dag som House of Cards säsong 3. Showen kommer därmed att få skarp konkurrens av den nya och efterlängtade säsongen av den populära serien om den cyniska politikern Frank Underwood.    Skriv kommentar