Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Better Call Saul säsong 3 på Netflix i april

Datum: 01/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska tv-stationen AMC har nyligen förmedlat ut att serien Better Call Saul återkommer på skärmen den 10. april, vilket betyder att de nya avsnitten kan ses på Netflix Sverige dagen efter, den 11 april.

Streamingtjänsten Netflix har nämligen köpt de exklusiva rättigheterna till serien utanför USA och avsnitten kan således ses på Netflix endast 24 timmar efter tv-premiären i USA.

Förutom premiärdatumet, har det också skickats ut ett klipp från tredje säsongen som kan ses nederst i artikeln.

Om man har sett breaking Bad som är serieföregångaren till Better Call Saul så är det speciellt något att se fram emot iden nya säsongen då det har offentliggjorts att den beryktade Gus Fring från Los Pollos Hermanos får en framträdande roll i säsong 3.

Gus Fring är dock inte den enda karaktären från Breaking Bad som medverkar i Baetter Call Saul, utan också den hårdföra Mike Ehrmantraut.

Better Call Saul är utvecklad av Breaking Bad-skaparen Vince Gilligan och har Bob Odenkirk i huvudrollen. Serien är en så kallad spin-off på advokaten Saul Goodman från Breaking Bad och berättar historien om Saul innan han blev advokat för Walter White. Allt från parkeringsböter till massmord och finansiell svindel – Saul klarar det alltihop.

Tredje säsongen av Better Call Saul är på 10 avsnitt och det kommer nya avsnitt på Netflix varje vecka.

Se Better Call Saul på Netflix Sverige.    Skriv kommentar