Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Rykte: Ny Netflix-film med Eddie Murphy

Datum: 25/11/2015 | Inga kommentarer Nyheter

eddie-murphy-netflix-270x300Produktionsbolaget Imagine Entertainment och Netflix ska enligt uppgift utveckla en ny film med Eddie Murphy i huvudrollen. Det skriver amerikanska median Bloomberg.

Det är Brian Grazer, ordförande på Imagine Entertainment, som avslöjar planerna för filmen, som dock inte har bekräftats av Netflix än. Michael Rosenberg, Imagine Entertainment, tillade också att projektet fortfarande befinner sig i ett tidigt skede.

Filmen är tänkt att vara en komedi med Eddie Murphy i huvudrollen, där han är så “rå”, som han kan vara, med hänvisning till Murphys stand-up show Raw från 1984, när Eddie Murphy bl.a. säger “fuck” 223 gånger under loppet av 93 minuter.

Eftersom Netflix ännu inte har bekräftat flmen är det fortfarande osäkert om den överhuvudtaget bliv av, men vi följer naturligvis upp historien om det sker en utveckling.

Eddie Murphy har inte medverkat i en film sedan A Thousand Words från 2012, som milt utryckt, inte fick så goda recensioner. Eddie Murphy var bland de mest populära skådespelarna under 80- och 90-talet. Det förväntas dock att Eddie Murphy kommer att göra en comeback när han, i rollen som Axel Foley, återvänder i den populära polisfilmen Beverly Hills Cop 4, som har premiär om några år.

Om filmen bekräftas, kommer den att knytas till en stor portfölj av filmer från Netflix, som kommer att ha premiär under de närmaste åren. Redan den 16. oktober har Netflix premiär av den första filmen. Beasts of No Nation med Idris Elba i huvudrollen, men även filmer med Adam Sandler, Bill Murray, Brad Pitt, Ricky Gervais, Judd Apatow och Angelina Jolie är på väg.    Skriv kommentar