Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Rykte: Netflix arbetar på tre Star Wars-serier

Datum: 14/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

2000px-Star_Wars_Logo.svg_Streamingtjänsten Netflix och Disney har enligt uppgift gått samman för att utveckla tre nya serier, baserat på de populära Star Wars-filmerna Star Wars. Det skriver den engelska median Techradar. Informationen har inte bekräftats av varken Disney eller Netflix.

Disney och Netflix samarbetar redan med de nya superhjälteserierna; Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist och Defender. Dessutom fick den senaste säsongen av den animerade serien Star Wars: The Clone Wars exklusiv premiär på Netflix. Alla dessa faktorer bör bidra till att en överenskommelse mellan Netflix och Disney om Star Wars kan vara realistisk.

Historien meddelar ingenting om karaktärerna som serien kommer att handla om eller när de kan få premiär. Det verkar dock inte röra sig om några live-action serier. Så normala mänskliga serier och inte animerade.

Ovanstående är för närvarande bara rykten, men Flixfilmer följer naturligtvis frågan och ger ny information om det skulle utvecklas.    Skriv kommentar