Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ring min agent!

Datum: 20/12/2016 | Inga kommentarer Nya filmer

Premiär:
Genrer:
Regissör:
Medverkande:
Land:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling: Efter en oväntad kris tvingas agenterna på en av Paris främsta talangfirmor kämpa för att hålla sina kunder nöjda – och affärerna flytande.


Se Ring min agent! på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.se


Ring min agent! hade premiär på Netflix Sverige den 20. december, 2016. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Ring min agent! kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Se trailern till Ring min agent!:Notera vänligast att ovanstående information och trailer till Ring min agent! är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


    Skriv kommentar