Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ring min agent!

Datum: 20/12/2016 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär:
Genrer:
Regissör:
Medverkande:
Land:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling: Efter en oväntad kris tvingas agenterna på en av Paris främsta talangfirmor kämpa för att hålla sina kunder nöjda – och affärerna flytande.Se Ring min agent! på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seRing min agent! hade premiär på Netflix Sverige den 20. december, 2016. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Ring min agent! kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Ring min agent! är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Ring min agent!

  1. Bosse - kl. 22:40, 22-11-2020:

    Hur länge ligger Ring min agent säsong 2 ute på Netflix?

    Tack!

    Skriv kommentar