Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Pixar-regissör regisserar nya avsnitt av Stranger Things

Datum: 31/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska filmregissören Andrew Stanton, som är tillknuten animationsstudion Pixar och som bland annat har regisserat Hitta Nemo, Hitta Doris och Wall-E, kommer regissera två avsnitt i den nya säsongen av Netflixserien Stranger Things.

Det skriver nyhetsmediet Entertainment Weekly.

Andrew Stanton är tydligen ett så stort fan av Netflixserien att han lyfte luren och ringde till producent Shawn Levy (Arrival), och bad om att få stå bakom kameran.

Shawn fördjupar; “Andrew ringde till mig ut i det blå och sa att han älskar Stranger Things och att det skulle vara en ära om han fick vara med”

Med Andrew Stantons färdigheter för att skapa succéfulla och äventyrliga filmer för Pixar, skulle det förmodligen inte bli för mycket övervägande för att ge honom grönt ljus. Andrew Stanton ska således regissera avsnitt 5 och 6 av den nya Stranger Things säsong 2.

The Duffer Brothers som låg bakom första säsongen av Stranger Things kommer dock fortsatt vara involverad i den nya säsongen men kommer bara regissera avsnitt 1,2,8 och 9. De resterande kommer att fördelas mellan Andrew Stanton, Shawn Levy och Rebecca Thomas (Electrick Children).

Det är bara ett par dagar sedan streamingtjänsten Netflix skickade ut sin första teaser-trailer från den kommande säsongen av Stranger Things som är satt till att komma ut till Halloween som infaller 31 oktober.

Se trailern till Stranger Things säsong 2 här: Stranger Things säsong 2: Premiärdatum och teaser-trailer.

Stranger Things är en kärleksförklaring till 80-talet och den föregår i 1980-talets Montauk, Long Island där en ung pojke försvinner i tomma intet. Medan vänner, familj och polis letar efter pojken bliver de indragna i ett extraordinärt mysterium som involverar topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en mycket märklig liten flicka.

Se första säsongen av Stranger Things på Netflix i dag.    Skriv kommentar