Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Our Planet’ – Episkt naturprogram från Netflix med Sir David Attenborough

Datum: 20/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Under 2015 kunde Netflix avslöja att streamingtjänsten hade anlitat skaparna av de Emmy-vinnande naturprogrammen ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ och ‘Frozen Planet’ till att göra en ny serie vid namn ‘Our Planet’.

Efter fyra år av krävande inspelningar är Neflix nu äntligen redo att lyfta skynket från serien, och premiärdatumet är fastställt till den 5 april 2019.

Samtidigt har Netflix offentliggjort en kort teaser från ‘Our Planet’, som kan ses nederst i artikeln.

Det är inte bara de fantastiskt vackra bilderna som imponerar, eftersom Netflix också har fått legenden Sir David Attenborough att låna ut sin röst till serien, vilket får ses som något av en bedrift. Attenborough har också bidragit med sin ikoniska röst till ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ och ‘Frozen Planet’.

De 8 avsnitten av ‘Our Planet’ består av en lång rad unika inspelningar i områden som aldrig har filmats tidigare, från istäcken och djupa hav till öken och avlägsna skogar, då Världsnaturfonden WWF är med som konsulenter och därmed har givit kamerateamet fantastisk tillgång till sina projekt i skyddade områden världen över.

Inspelningarna har gjorts i mer än 50 länder med ett produktionsteam på över 600 personer från Silverback Films, som också har gjort ‘Planet Earth’ (‘Vår planet’), ‘Frozen Planet’ (‘Den frusna planeten’) och ‘Blue Planet’ (‘Den blå planeten’) åt BBC.

Serien är också filmad med 4K-kamerateknik, vilket innebär att bilderna kommer att vara knivskarpa och låta tittarna få närkontakt med några av världens mest sällsynta djur och mest värdefulla livsmiljöer.

Se ‘Our Planet’ på Netflix Sverige från den 5 april 2019. Serien kommer att vara tillgänglig i 4K Ultra HD.    Skriv kommentar