Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt om Netflixserien Fuller House

Datum: 22/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

fuller-house-netflix-300x225Inspelningarna till Netflixserien Fuller House, som är efterföljaren till den klassiska kommediserien Full House (Huset Fullt) har nyligen startat, vilket har gett anledning till ett par ändringar i historien och nya upplysningar om rollsättningen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Först och främst har det tidigare meddelats att Mary-Kate och Ashley Olsen, som i originalserien spelade dottern Michelle Tanner, har tackat nej till att medverka i den nya utgåvan, men nu öppnar Ted Sarandos, innehållschef på Netflix dörren på glänt för att de kanske kommer medverka trots allt. Vid en konferens nyligen sa han; ”Olsen-tvillingarna överväger fortfarande om de vill vara med i Fuller House.” Därmed är det ännu inte uteslutet att de kommer dyka upp och hänga på resten av gänget som annars består av alla de övriga skådespelarna från originalserien. Detta inkluderar bland annat John Stamos och Bob Saget.

Historien i Fuller House har vidare blivit ändrar, således är D.J. Tanner inte längre en gravid singelmamma, utan nu bara singelmamma till tre barn. Steve (Scott Weinger), också från Full House, är sagd att vara pappa till alla barnen, men detta är ännu inte bekräftat. D.J. Tanner får dock sällskap av sin syster Stephanie Tanner och Kimmy Gibbler, som väljer att flytta in hos henne och hjälpa till med att hålla koll på hennes tre pojkar.

Det är också goda nyheter till fansen av paret Jesse (John Stamos) och Rebecca (Lori Loughlin), då de fortfarande ska vara ett äkta par i Fuller House. Det är dock osäkert hur mycket de kommer att vara med, då serien som nämnt fokuserar på D.J. Tanner och hennes barn.

Jeff Franklin, som låg bakom Huset Fullt är bland skaparna även av Fuller House.

Fuller House får premiär på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar