Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Adam Sandler och Netflix i nytt samarbete

Datum: 22/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

adam-sandler-netflix-277x300Den amerikanska skådespelaren Adam Sandler och streamingtjänsten Netflix har nyligen ingått ett nytt samarbete som innebär att den amerikanska skådespelaren ska göra fyra helt nya filmer, som enbart ska kunna ses på Netflix. Adam Sandler ska både producera och medverka i de nya filmerna.

Även om Adam Sandlers senaste film inte har legat högt på listorna de senaste åren, så är hans filmer bland de mest populära bland Netflix-medlemmar världen över. Vem minns inte bland annat The Wedding Singer, The Waterboy, The Longest Yard, Big Daddy och Happy Gilmore.

“Folk älskar Adams filmer på Netflix och ser dem ofta om och om igen. Hans lockelse sträcker sig över tittare i alla åldrar och alla har en favoritfilm, inte bara i USA, utan över hela världen,” säger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer i samband med samarbetet.

“Då dessa fina människor från Netflix kom till mig med ett erbjudande om att göra fyra filmer för dem så sa jag ja direkt av den anledningen att Netflix rimmar på “Wet Chicks”. Låt streamingen börja,” säger Adam Sandler.

Adam Sandler började sin karriär som ståupp-komiker och medverkade i Saturday Night Live som manusförfattare och skådespelare innan han medverkade, producerade och skrev flera filmer, inklusive biosuccéerna Click och You don´t mess with the Zohan. Sandler har också fått ett stort erkännande för sitt arbete med Punch-Drunk Love, Reign Over Me, Funny People och de två kommande filmerna, Men, Women and Children och The Cobbler. Det nya avtalet är dock inte gällande för dessa filmerna.

När de nya filmerna från Adam Sandler kommer på Netflix förtäljer inte historien, men det rapporteras att första filmen kommer vara klar redan 2015.    Skriv kommentar