Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt klipp från Better Call Saul

Datum: 23/12/2014 | Inga kommentarer Nyheter

better-call-saul-trailer-netflix-300x211För ett par dagar sedan dök det upp ett nytt klipp på internet från den efterlängtade serien Better Call Saul, som är baserad på karaktären Saul Goodman från den populära Breaking Bad. Se klippet längst ned.

Det är det första längre klippet från Better Call Saul, då produktionstbolaget AMC har varit särskilt sparsamma med nyheter gällande serien. I klipper ser man Saul Goodman, som önskar att parkera sin bil, men han har hamnat i en tvist med parkeringsvakten Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), som till slut känner sig tvingad till att sätta Saul på plats.

Serien kommer ut på Netflix till februari 2015, vilket bara är ett par dagar efter tv-premiären i USA, då streamingtjänsten har köpt de exklusiva rättigheterna till Better Call Saul. Det inkluderar också säsong 2, som dock först förväntas att få premiär 2016.

Better Call Saul har Bob Odenkirk i huvudrollen som advokaten Saul Goodman, som har sin utgångspunkt under åren innan Saul blev advokat för kemiläraren Walter White från Breaking Bad. Serien fortsätter i samma spår, men det verkar som att komiken tar lite mer plats än som fallet var med Breaking Bad.

Better Call Saul har premiär på Netflix Sverige 2015.    Skriv kommentar