Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nya säsonger av Chef’s Table

Datum: 09/03/2016 | Inga kommentarer Nyheter

b2790caf-e5eb-4cf5-8d7e-eed40105ba99Netflix kommer servera tre nya säsonger av originaldokumentären Chef’s Table. Säsong två har premiär med sex avsnitt den 27 maj, följd av säsong tre med premiär i slutet av 2016 som följer fyra av världens främsta franska kockar. Fjärde säsongen belyser ytterligare sex kockar och har premiär i början av 2017.

“Vi är glada att fortsätta utveckla vårt partnerskap med David Gelb och hans team. Vi kunde inte tänka oss ett bättre sätt att följa upp en så visuellt gripande och spännande första säsong än att profilera ytterligare 16 exceptionella kockar, och att dela deras djupt personliga historier med våra medlemmar över hela världen. Davids unika vision tar tittarna på en resa runt hela världen, för att uppleva de dolda rikedomarna i världens mest hyllade kök”, sade Lisa Nishimura, Netflix Vice President of Original Documentary Programming.

Publiken bjuds på en ny resa i Chef’s Table säsong 2, 3, och 4 där serien visar en mängd olika kockar från hela världen som berättar om vad som inspirerar dem och hur det skapat deras individuella stilar. Filmskaparna får en personlig inblick i dessa noggrant utvalda kockars olika bakgrunder, utveckling och hantverk.

“Men en sådan bredd av kulinarisk talang och olika discipliner fanns det inget sätt att paketera alla dessa otroliga kockars historia i en enda säsong”, tillägger skaparen David Gelb. “Jag är särskilt exalterad över att vi kommer ha episoder dedikerade till våra kvinnliga kockar, Ana Ros, Dominique Crenn, Jeong Kwan, Nancy Silverton, samt Adeline Grattar – som kommer att vara en av fyra kockar vi belyser i vår franska säsong. Jag är oerhört ärad över att kunna visa gastronomiska experter och hushåll över hela jorden en mer privat inblick i respektive kocks liv!”    Skriv kommentar