Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nya avsnitt av ”Disenchantment” under 2019, 2020 och 2021

Datum: 16/11/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat att Matt Groenings (”The Simpsons”, ”Futurama”) Netflix-serie ”Disenchantment” har blivit förnyad med en säsong. Det innebär att det kommer nya avsnitt under 2019, 2020 och 2021.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Även om det kan se ut som att den animerade serien ”Disenchantment” har fått grönt ljus för hela tre ytterligare säsonger, så är det som nämnt bara tal om en enda säsong då Netflix har valt att dela upp dem i två delar.

De 10 avsnitt av ”Disenchantment” som just nu finns på Netflix Sverige är alltså bara de tio första avsnitten av säsong 1, medan de resterande 10 avsnitten får premiär under nästa år.

Tittarna hade stora förväntningar på ”Disenchantment” när serien hade premiär eftersom den är skapad av Matt Groening, som sedan tidigare ligger bakom ”The Simpsons” och ”Futurama”. Recensionerna blev dock medelmåttiga med endast ett fåtal positiva omdömen.

”Disenchantment” utspelar sig i det förfallna medelåldersriket Dreamland, där man får följa den unga alkoholiserade prinsessan Beans på hennes otursamma färd tillsammans med sin naiva följeslagare Elfo och hennes personliga demon Luci. På vägen möter den omaka trion orcher, harpyor, dvärgar, andar, troll, valrossar och en massa konstiga typer i mänsklig form.

I serien gör röstskådespelarna Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) och Eric Andre (“Luci”), tillsammans med John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding och Lucy Montgomery karaktärernas röster.

Se ”Disenchantment” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar