Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny TV? Se vilka Netflix rekommenderar

Datum: 27/04/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix arbetar hela tiden med att göra streamingupplevelsen bättre och om du önskar att utnyttja ditt abonnemang hos Netflix optimalt så bör du köpa en TV som rekommenderas av streamingtjänsten.

Netflix introducerade förra året begreppet “Netflix Recommended TVs” och är nu klara med en lista över 2017 års modeller som streamingtjänsten rekommenderar.

Om man köper en av Netflix rekommenderad TV så garanterar streamingtjänsten att användarvänligheten och kvaliteten är på topp. Samtidigt försäkrar Netflix att menynavigationen fungerar optimalt och att uppspelningen av filmer och serier startar blixtsnabbt och dessutom är i hög upplösning så att texten och bilden är knivskarp.

Förutom ovanstående förbättringar får man även nya funktioner om man köper en “Netflix Recommended TV”. Man kan bland annat Tv:n och använda Netflix i löpet av några sekunder och även skifta mellan appar och live TV blixtsnabbt.

Här under kan du se de TV-apparater som Netflix rekommenderar:

  • LG 4K UHD TVs med WebOS 3.5 från 2017
  • Samsung 7, 8, 9, og Q-serien från 2017
  • Sony Android TVs från 2017
  • En rekommenderad TV från Netflix kommer vara markerad med en ‘Netflix Recommended TV’-logo, således kan man enkelt se vilka modeller som ger den bästa Netflixupplevelsen.

    Netflix har gjort en dedikerad webbsida där du kan hitta mer inspiration till ditt nästa inköp av TV: Netflix Recommended TV.      Skriv kommentar