Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny serie från Netflix: Wet Hot American Summer

Datum: 31/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

Wet-Hot-American-Summer-netflix-se-serie-210x300Se fram emot att se Bradley Cooper, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Amy Poehler och alla de andra skådespelarna från kultfilmen Wet Hot American Summer på Netflix, då streamingtjänsten nyligen har startat produktionen av en ny serie baserat på filmen. Det skriver Deadline.

Det har länge ryktats om att Netflix skulle vara intresserade av att om Wet Hot American Summer till en serie och senast i denna veckan gav Ted Sarandos, Chief Content Officer på Netflix, en hint om att serien var på väg. Men nu menar Deadline att de vet att inspelningarna redan är påbörjade och att serien blir på 8 avsnitt.

Wain och Michael Showalter, som gjorde originalfilmen, ligger också bakom den kommande serien. Handlingen är inte avslöjad, men rykten säger att serien kommer att utspela sig runt de första dagarna på det judiska Camp Firewood – jämfört med filmens fokus på de sista dagarna.

Alla originalskådespelarna från komedifilmen ska som det ser ut vara med i den nya serien. Det inkluderar därmed Michael Ian Black, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Nina Hellman, Ken Marino, Zak Orth, David Hyde Pierce, Joe LoTruglio, Christopher Meloni, A.D. Miles, Marguerite Moreau, Marisa Ryan, Molly Shannon, Michael Showalter och Kevin Sussmam, samt de fyra kända skådespelarna som nämns tidigare i artikeln.

När serien Wet Hot Amerian Summer får premiär på Netflix Sverige är ännu inte offentliggjort, men vi håller er naturligtvis uppdaterade här på Flixfilmer.se    Skriv kommentar