Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

House of Cards säsong 4 har premiär 4. mars

Datum: 13/01/2016 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-sæson-4-premiere-netflix-240x300-1Streamingtjänsten Netflix har offentiggjort att fjärde säsongen av den politiska dramaserien House of Cards får premiär den 4. mars. Offentliggörandet sker i en kampanjvideo för Frank Underwood som kan ses nederst i artikeln.

Vid samma tid förra året var det redan en del rykten i omlopp angående vad den dåvarande säsong 3 skulle handla om. Men i år har Netflix varit lite mer hemlighetsfulla. Det finns således inga indikationer på vad utgångspunkten i House of Cards säsong 4 kommer vara. Vi får därför vänta och se om det bliver ett återseende med den danska skådespelaren Lars Mikkelsen, som i säsong 3 spelade den ryska presidenten Viktor Petrov.

Det är däremot säkert att den amerikanska skådespelerskan Neve Campbell, som mest är känd för Scream-filmerna dyker upp i den nya säsongen, samt att det bliver satt fokus på äktenskapet mellan Frank Underwood (Kevin Spacey) och Claire Underwood (Robin Wright), som i säsong 3 tog en oväntadvändning.

House of Cards är en av de mest populära serierna från Netflix och samtidigt den serien som gav Netflix blodad tand på allvar att producera egna filmer och serier. Det har blivit det stora fokusområdet för Netflix, som under året har premiär på inte mindre än 41 originalserier och filmer.

Se House of Cards säsong 4 på Netflix Sverige från 4. mars, då alla avsnitt kommer vara tillgängliga med det samma.    Skriv kommentar