Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny säsong av House of Cards på väg

Datum: 19/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-season-3-netflix--300x274Streamingtjänsten Netflix har nyligen avslöjat att det kommer en fjärde säsong av den populära serien serie House of Cards. Produktionen har redan börjat och säsong 4 förväntas få premiär i början av 2016.

I februari hade den tredje säsongen av House of Cards premiär på Netflix Sverige och även om några tyckare menade att serien gått lite i stå, så har Netflix valt att göra ytterligare en säsong. För de som ännu inte sett säsong 3 kan det gott avslöjas att det i slutet av säsongen sker något anmärkningsvärt, vilket naturligtvis bygger upp för ännu en säsong. Att streamingtjänsten därför väljer att göra en säsong 4 är inte överraskande.

Alla de vana skådespelarna som Kevin Spacey och Robin Wright återkommer naturligtvis i den nya säsongen där politikerparet ska bekämpa sina interna problem samtidigt som de är under stor press från både vänner och fiender.

Netflix har uppnått en stor succé med House of Cards, som var den första egentliga egenproduktionen från streamingtjänsten, där första säsongen blev nominerad till 9 Emmy Awards och 4 Golden Globes.

Se House of Cards på Netflix Sverige.    Skriv kommentar