Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny Mythbusters-show på Netflix

Datum: 18/10/2016 | Inga kommentarer Nyheter

mythbusters-white-rabbit-netflix-300x169Tidigare i år var det oåterkalleligen sista avsnittet av Mythbusters med de två ikoniska värdarna Jamie Hyneman och Adam Savage visat på TV. Därmed var en era slut efter 14 säsonger för det populära tv-programmet- Den sista säsongen var dock utan medvärdarna Tory Belleci, Kari Byron och Grant Imahara. Men nu kan Netflix avslöja att en ny show med samma värdar är på väg till streamingtjänsten. Showen heter White Rabbit Project och får premiär på Netflix Sverige den 9 december.

Det är det amerikanska mediet Deadline, som rapporterar att den nya tv-showen med Tory Belleci, Kari Byron och Grant Imahara kommer exklusivt på Netflix och att den kommer ha någorlunda samma at det vil have nogenlunde samme handlingspunkt som Mythbusters, vilket också bekräftas av showens värdar. I Netflix-serien kommer således de tre att undersöka märkliga och vidunderliga händelser från popkulturen, vetenskapen och historien. De tittar bland annat närmre på fängelseflykter, superkraft-teknologier, kupper och galna vapen från andra världskriget.

I varje avsnitt kommer Tory Belleci, Kari Byron och Grant Imahara att utmana sig själva med experiment som de själv bygger upp och testar så att de kan ta reda på sanningen, samt många andra populära teman.

Om man är en fan till Mythbusters så verkar det som det finns något att se fram emot när White Rabbit Project får exklusiv premiär på Netflix.

Se White Rabbit Project på Netflix Sverige från 9. december.    Skriv kommentar