Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny ‘Anne’ funnen till Netflix-utgåva av Anne på Grönkulla

Datum: 16/12/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Tidigare i år avslöjade streamingtjänsten Netflix att de ville göra en ny serie av den älskade tv-serien Anne på Grönkulla där man följer den fantasifulla Anne Shirley.

Nu kan Netflix emellertid avslöja vem som kommer spela Anne i den nya utgåvan, samt titeln på den 8 avsnitt långa Netflixserien som har fått namnet ‘Anne’.

Den lillgamla Anne Shirley spelas av den kanadensiska skådespelerskan Amybeth McNulty, medan de övriga kanadensiska skådespelarna Dalila Bela (Diary of a Wimpy Kid, Once Upon a Time), Corinne Koslo (Sweeney Todd, Best in Show) och Aymeric Jett Montaz (Bellevue, Just for Laughs Gags!) kommer spela hennes närmaste vänner.

Dramaserien bjuder på en så kallad coming-of-age historia, som handlar om en outsider som mot alla odds och utmaningar kämpar för att hitta sin plats på jorden.

Anne handlar om en ung och föräldralös flicka som efter en barndom med missbruk och barnhem felaktigt placeras att bo tillsammans med sin äldre syster och bror, Marilla (Geraldine James OBE) och Matthew Cuthbert (R.H. Thomson). Över tid ändras deras liv dock av att den 13-åriga Annes unika ande, häftiga intellekt och strålande fantasi.

Manuskriptförfattare av serien är den Emmyvoinnande Moira Walley-Beckett, som bland annat har skrivit flera avsnitt av den populära Breaking Bad.

Anne (Anne på Grönkulla) får exklusiv premiär på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar