Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny animationsserie för de yngsta på Netflix

Datum: 29/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

king-kong-of-the-ape-netflix-animation-se-236x300Kong – King of the Apes är namnet på en helt ny datoranimerad serie för barn som får exklusiv premiär på Netflix i början på 2016. Men innan Kong – King of the Apes får premiär på Netflix kommer det först en spelfilm, som därefer följs upp av serien som kommer vara på 12 avsnitt.

Den nya animationsserien är skapad av Avi Arad, som tidigare har varit involverad i filmerna om Spider Man, X-Men, Iron Man och The Incredible Hulk. Han har också gjort barnserien Pac-Man och the Ghostly Adventures, som har blivit extremt populära i USA.

Kong – King of the Apes utspelar sig år 2050, och ger en ny och modern inblick i den klassiska historien om King Kong. I framtiden är King Kong fortfarande en av de starkaste varelserna på jorden och människorna tillber honom som en superhjälte.

I serien ser framtiden ljus ut för ön Alcatraz i San Francisco, som har förvandlats till det mest imponerande natur- och djurlivsreservatet på jorden. Men då öns största attraktion går amok blir King Kong befolkningens fiende nmmer ett, samtidigt som skurken som i första omgången tog King Kong till fånga och placerade honom på ön hotar med att släppa lös en hel här av gigantiska robotdinosuarier. Ironiskt nog är King Kong dock den enda där som är stark nog för att stoppa robotarna och den onda skurken. Det är dock inte lätt när hela jordens befolkning är efter en, men som tur är finns det tre unga människor som känner till sanningen och vill hjälpa King Kong att komma undan så att han kan rädda mänskligheten.

− Vi är nyfikna på att arbeta tillsammans med Avi, som har legat bakom några av de mest framgångsrika action- och äventyrsfilmerna, säger Ted Sarandos, Chief Content Officer på Netflix. Avi Arad tillägger “Jag har alltid älskat King Kong. Detta är en unik möjlighet att introducera honom som datoranimerad (CGI) till barn över hela världen.

Se Kong- King of the Apes på Netflix Sverige under 2016    Skriv kommentar