Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

John Leguizamo får ondskefull roll i Bloodline säsong 2

Datum: 30/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

John-Leguizamo-bloodline-300x253Den amerikanska skådespelaren John Leguizamo, som är känd för otaliga filmroller, däribland i Chef, Kick-Ass 2 och The Lincoln Lawyer, kommer att medverka i den nya säsongen av Netflix-serien Bloodline. Det bekräftar TVLine och Netflix.

I andra säsongen kommer John Leguizamo (bilden) spela den charmerande Ozzy Delvecchio, som är en av Ben Mendelsohns (Danny Rayburn) obehagliga och våldsamma vänner från det förflutna, som kommer till Florida Keys med mystiska motiv och hotar med att hämnas på familjen Rayburn.

Spoiler: Om du ännu inte har sett Bloodline på Netflix bör du inte läsa vidare härifrån. Som bekant, blir Danny Rayburn mördad av sin bror i avslutningen av säsong 1 (något som faktiskt blir avslöjat i det allra första avsnittet), och det är i förbindelse med detta mord som Ozzy Delvecchio väljer att resa till västkusten.

Även om Danny Rayburn (Ben Mendelsohn) blir mördad och därmed inte bör medverka i den andra säsongen av Bloodline, så har det redan blivit avslöjat av seriens skapare, att han faktiskt kommer tillbaka i den nya säsongen och detta är inte bara som gäst. Det blir spännande att se om producenterna får det sammanflätat.

Förutom Ben Mendelsohn och John Leguizamo medverkar även Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz i den nya säsongen. Bloodline är skapad och producerad av Todd A. Kessler, Daniel Zelman, och Glenn Kessler, som tidigare har varit involverad i produktionen av bl.a. Damages och The Sopranos.

Det förväntas att den andra säsongen av Bloodline får premiär på Netflix Sverige i början av 2016.    Skriv kommentar