Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nu på Netflix: The Walking Dead säsong 3

Datum: 21/10/2014 | 6 kommentarer Nyheter

the-walking-dead-sasong-3-netflixNu kan du se tredje säsongen av den amerikanska zombie-serien The Walking Dead på Netflix. Det betyder därmed att alla de tre första säsongerna nu kan ses på nätfilmtjänsten.

The Walking Dead handlar om sheriffen Rick Grimes, som efter att ha varit i koma, vaknar upp till en postapokalyptisk värld som domineras av köttätande zombies. Här beger han sig ut för att hitta sin familj och andra överlevande. I säsong 3 blir gruppen av överlevande hårt styrda av Rick Grimes, samtidigt som de kämpar för att inte sluta som en måltid. Utöver det introduceras det en massa nya karaktärer i säsong 3, bland annat The Governor, Michonne, Axel och Tyreese.

När Nästa säsong av The Walking Dead kommer på Netflix är osäkert. Man kan dock förvänta sig att det tar ett par månader innan säsong 4 blir tillagd.

Det har vid nuvarande tidspunkt skapats fyra säsonger av The Walking Dead, men säsong 5 får premiär på amerikansk tv senare i år. Enligt rykten i branschen så är serien dock inte på väg att avslutas, då producenterna har sagt att de har idéer till många fler säsonger.

The Walking Dead är utvecklat av Frank Darabont, som tidigare legat bakom The Shawhank Redemption, Den gröna milen och The Mist. Han har även blivit Oscarnominerad tre gånger.

Se The Walking Dead på Netflix: Länk.6 kommentarer til Nu på Netflix: The Walking Dead säsong 3

 1. Sofia - kl. 08:24, 27-10-2014:

  Har precis plöjt tre säsonger och säsong fem har väl redan haft premiär i USA? Fick för mig att säsong fyra finns på amerikanska Netflix?Borde den inte finnas på svenska sidan också? Med vänlig hälsning, Sofia

 2. Lotta - kl. 13:12, 12-02-2015:

  När förväntas säsong 4 komma!?

 3. Malin - kl. 15:39, 14-02-2015:

  NÄR kommer säsong 4?

 4. Emil - kl. 10:36, 02-03-2015:

  Precis, när kommer säsong 4?

 5. Senait - kl. 23:01, 12-03-2015:

  Tacksam för svar, när förväntas säsong 4 komma??

 6. Joel - kl. 11:31, 15-04-2015:

  Ja nu så vet jag att t ex 6:an har köpt upp rättigheterna till säsong 4 just nu, så att netflix dessvärre inte har möjligheten att göra det i nuläget, men… hur lång tid skall det ta egentligen? Orkar inte titta på gratissajter då dessa har så usel service, älskar hur Netflix funkar med serier men kom igen, hur svårt skall det vara att skaffa rättigheterna till en säsong!? Är det verkligen så att bara en kanal/tjänst åt gången kan ha rättigheterna till nya serier/säsonger? Snabbt svar uppskattas!

  Skriv kommentar