Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix gör säsong 4 av Longmire, men…

Datum: 28/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

lonmire-säsong-4-netflix-sverigeSom vi skrev tidigare, så förhandlade Netflix om att återuppliva westernserien Longmire, som lades ner tidigare under året. Det verkar som att förhandlingarna är på plats, för Netflix har precis offentliggjort i ett pressmeddelande, att de har beställt en fjärde säsong av Longmire.

Märkvärdigt nog så kommer den nya säsongen dock inte ha premiär på Netflix i Europa och därför inte heller i Sverige. Den kommer bara på Netflix i USA, Kanada samt de nya länderna; Australien och Nya Zeeland.

När Netflix gör originalserier så kommer de oftast ut på alla marknader där streamingtjänsten är tillgänglig. Detta är dock inte tillfället denna gång och vad som ligger bakom denna prioriteringen fördjupas det inte i.

Det är därför osäkert när vi får se den nya säsongens 10 asnitt i Sverige.

Longmire är en amerikansk westernthriller, som handlar om sheriffen Walt Longmire, som försöker återhämta sig efter sin frus död. I den kommande säsongen har Walt tagit reda på vem som låg bakom mordet på hans fru och gör därför allt som krävs för att hämnas gärningsmännen.

I serien Longmire, som är baserad på de storsäljande böckerna av Craig Johnson, medverkar Robert Taylor (The Matrix) som Walt Longmire, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, Riddick) och Lou Diamond Phillips (Southland, La Bamba).    Skriv kommentar