Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nu kan du själv bestämma streamingkvaliteten på Netflix på mobilen

Datum: 07/07/2016 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-logo-300x200Nyligen uppdaterade streamingtjänsten Netflix sin mobilapplikation till Android och iOS, så att man nu själv kan bestämma bildkvaliteten när man är på ett mobilt nätverk. Det uppkyser Netflix på sin blogg. Det oplyser Netflix på deres blog.

Tidigare har det inte varit möjligt att själv bestämma om man vill streama sina filmer och serier i bästa kvaliteten när man varit ansluten till mobilt nätverk – enbart om man var på en trådlös internetförbindelse.

Ändringen är speciellt intressant för svenska Netflixmedlemmar, då många mobilabonnemang erbjuder fri data och därför kan man nu utnyttja detta fullt ut och inte nöja sig med en lägre bildkvalitet.

Även om man laddat ner uppdateringen till Android och iOS, så fråm na inte den bästa bildkvaliteten som standard utan man måste själv gå in och ändra det i applikationen.

Om man redan har Netflix installerat på sin iPhone, Android, iPad eller annan enhet, så bör applikationen uppdateras automatiskt. Annars kan man hitta Netflix i Google Play Store eller Apple App Store och uppdatera därifrån.

Screen-Shot-2016-05-03-at-12.44.33-PM.0    Skriv kommentar