Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflixnyheter i januari

Datum: 08/01/2015 | 1 kommentar Nyheter

Vi har precis kommit in på år 2015 och Netflix skjuter i gång det nya året med en rad nya filmer och serier. Netflix har redan lagt upp nya avsnitt av en lång rad av serier, däribland Grimm, Sherlock och House of Lies, samt haft premiär av populära filmer som Dallas Buyers Club och Out of the Furnace. Januari bjuder dock på ännu fler filmnyheter, bland annat 300: Rise of an Empire och Letters from Iwo Jima.

Se alla de kommande Netflixnyheterna härunder;

300-2-rise-of-empire-filmer-netflix-214x300300: Rise of an Empire
I denna efterföljare till 300, följer man med när den odödliga Kung Xerxes leder de Persiska trupperna i deras invasion av Grekland efter att Kung Leonidas och hans tappra spartaner fått se sig besegrade av den episka hären på mer än en miljon. 300: Rise of an Empire bjuder mer häftig och bloddrypande action jämfört med ettan.

Premiere på Netflix 14. januari.

conan-the-barbarian-filmer-netflix-214x300Conan The Barbarian
Arnold Schwarzenegger spelar rollen som Conan i denna klassiker från 1982, där han som liten blev såld som slav efter ett anfall på honom och hans familj, begått av den onda Thulsa Doom. Därför tränar han upp sig till att bli gladiator, således kan han hämnas på Thulsa Doom den dagen då han blir befriad.

Kan ses från den 14. januari.

Mästerkatten-serie-netflixMästerkatten på Äventyr
Världens bästa svärdsvingande katt, kvinnoslukare och mjölkkännare är tillbaka i denna originalserie, som är fylld med vågade äventyr, fina stövlar och massor av skoj! Den fantastiska datoranimerade världen med nya figurer, exotiska platser och mytomspunna berättelser, som man annars bara finner i äventyrsböckerna, kommer trollbinda hela familjen.

Exklusiv premiär på Netflix den. 16. januari.

batman-forever-filmer-netflix-214x300Batman Forever
I denna inspelning om den berömda superhjälten är Val Kilmer iklädd fladdermuskostymen för att bekämpa nya skurkar som den psykotiska Two-Face (Tommy Lee Jones) och Jokern (Jim Carrey) med hjälp av kompanjonen Robin. Denna stjärnspäckade actionfilm är gjord av regissören Joel Schumacher år 1995.

Premiär på Netflix Sverige den. 28. januari.

bucket-list-filmer-netflix-214x300The Bucket List
Rob Reiner (When Harry Met Sally…) har regisserat denna tankeväckande film om två cancerdrabbade män, som väljer att ta sig ut från sin avdelning för de planerar att leva livet fullt ut så länge de kan innan cancern tar livet av dem. De två tappra männen spelas av Jack Nicholson och Morgan Freeman.

Se The Bucket List på Netflix från den 28. januari.

letters-from-iwo-juma-filmer-netflix-214x300Letters from Iwo Jima
Slaget vid Iwo Jima skildras ännu en gång av Clint Eastwood i denna efterföljare till Flags of our Fathers, där man följer de japanska trupperna och deras möten med de tiotusentals allierade styrkorna som rycker längre och längre in i landet. Filmen är mycket erkänd och har för närvarande en 8 i betyg på IMDB.

Premiär på Netflix den. 28. januari.

zack-quack-serier-netflix-214x300Zack & Quack
TV-kanalen Nickelodeon Jr. Har gjort den tecknade filmserien Zack & Quack om den sjuåriga Zack, som bor i en bok samman med sin bästa vän Quack, som är en blå anka. Varje nya flik i boken är en färgrik värld full av finurligheter. Zack hittar hela tiden nya överraskningar och drar ut på de mest kreativa och fantastiska äventyren.

Se Zack & Quack på Netflix Sverige från den. 30. januari.

Utöver det får följande filmer snart också premiär på Netflix Sverige;
Jumanji, Hotel Rwanda, As Good As it Gets, XXX, Spaceballs, Philadelphia, Eagle Eye, Hellboy, Paul Blart: Mall Cop, Platoon, Glory, Cloudy with a Chance of Meatballs, Yours, Mine and Ours, The Secret of NIMH og Reconstruction. Det finns dock inget konkret premiärdatum då dessa filmer blir tillgängliga.

Notera att det kan ske ändringar i bland ovanstående premiärdatum.1 kommentar til Netflixnyheter i januari

  1. Bertha - kl. 01:50, 10-02-2016:

    Keep these areilcts coming as they’ve opened many new doors for me.

    Skriv kommentar