Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix utvecklar nya originalserier för unga

Datum: 29/01/2016 | 1 kommentar Nyheter

stretch_armstrong netflixNetflix fortsätter att investera i originalserier för barn i alla åldrar, och adderar tre nya originalserier till listan. Spännande dramatik utlovas då The Greenhouse ökar på innehållet i live action-kategorin för tween-kategorin, som redan innehåller Degrassi: Next Class, Lost & Found Music Studios och Project Mc2. Hasbros ikoniska Stretch Armstrong gör tv-debut i en helt ny animerad serie. Den nya Lalaloopsy-serien bjuder på en musikalisk uppdatering till den växande portföljen av serier vars målsättning är att engagera och väcka intresse hos unga barn. Alla avsnitt från respektive ny serie kommer att lanseras på Netflix samtidigt i hela världen.

“Då drygt hälften av våra 75 miljoner medlemmar tittar på vårt innehåll för barn och unga är vi glada att ytterligare utveckla vårt originalinnehåll med dessa tre fantastiska serier.”, sa Andy Yeatman, Director of Global Kids Content på Netflix. “Vi vet att barn älskar Netflix och det är delvis för att de aldrig riktigt växer ifrån oss. Vi skapar och rekommenderar nya TV-serier och filmer hela vägen från förskolan, in i deras tonår, och vidare in i vuxenlivet.”

Läs mer om respektive TV-serie nedan:

The Greenhouse
The Greenhouse är en live action serie som utspelar sig på en elit internatskola i södra Kalifornien som heter “The Greenhouse”. Eleverna är indelade i två rivaliserande hus som måste gå ihop och tillsammans samarbeta för att besegra de utmaningar som uppstår när en ondskefull plan avslöjas. Paula Yoo (West Wing, Defiance, Eureka) anpassar sig med Giora Chamizer som är ansvarig för TV-serien som även skrev och skapade den ursprungliga serien. Det är Nutz Productions, ett dotterbolag till Ananey Communications, som producerar serien för Netflix.

Stretch Armstrong
Från Hasbro Studios kommer en animerad action / komediserie om över schemalagda tonåringen Jake Armstrong och hans två bästa vänner. När trion av misstag utsätts för en experimentell kemikalie blir de STRETCH ARMSTRONG och FLEX FIGHTERS, ett team av superhjältar som expanderar bortom deras liv och hamnar på en rad äventyr. Den 26 episoder långa serien är den första serien där Hasbro Studios skapar originalserie för Netflix, den kommer att finnas tillgänglig för medlemmar i slutet av 2017.

Lalaloopsy
Denna nya animerade serien från Netflix presenterar helt ny originalmusik som åter ger liv i de populära Lalaloopsy-flickorna. Tittarna får följa de otroliga äventyr som sex vänner och deras husdjur är med om i deras en lekfulla värld. Genom att lyfta magin med kreativitet kan vännerna ta sig igenom vad som helst tillsammans. Lalaloopsy uppmuntrar tittarna att uttrycka sig på ett magiskt, musikaliskt och knasigt sätt. Den helt nya serien med 13 episoder har premiär i höst.1 kommentar til Netflix utvecklar nya originalserier för unga

  1. jennie - kl. 00:52, 03-05-2017:

    skulle önska att the foster , h20 o once upon a time kommer till netflix

    Skriv kommentar