Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Batman-serien Gotham får fler avsnitt

Datum: 28/10/2014 | 2 kommentarer Nyheter

gotham-batman-serie-netflix-300x154Den nya Batman-serien Gotham, som kommer exklusivt på Netflix 2015, har nyligen blivit utökat med ytterligare sex avsnitt. Således blir första säsongen på totalt 22 avsnitt.

Det var ursprungligen bara planlagt 16 avsnitt, men efter en god respons från tittare och granskare så har Gotham utökats med de extra avsnitten. Totalt har 14 miljoner sett premiäravsnittet av Gotham.

Det är inte Netflix, som har producerat den nya Batman-serien, men streamingtjänsten har köpt distibutionsrättigheterna och således kommer Gotham till Netflix Sverige omedelbart efter att serien visats i USA.

Gotham har sin utgångspunkt i Batmans ursprungshistoria där man följer den föräldralösa Bruce Wayne under den turbulenta tiden före han iklär sig den svarta kappan. I serien följer man också den unga polisen James Gordon, som går från att vara en oerfaren polis till att bli polischef i den oroliga staden Gotham City.

I Gotham spelar Ben McKenzie polisen James Gordon, medan David Mazouz är Bruce Wayne. Utöver medverkar också Donal Logue (Sons of Anarchy), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded) och Sean Pertwee (Elementary).

Se Gotham på Netflix Sverige i mitten på 2015.2 kommentarer til Batman-serien Gotham får fler avsnitt

  1. Nils - kl. 20:33, 22-10-2015:

    Finns på US kanske men inte på Svenska flixen

  2. Jolyn - kl. 02:16, 10-02-2016:

    Haha, shouldn’t you be charging for that kind of knoegwdle?!

    Skriv kommentar