Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix tar dig med in i Juventus omklädningsrum

Datum: 01/12/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen meddelat at de i början av 2018 har premiär av fyra exklusiva program om fotbollsklubben Juventus FC.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Programmen kommer ge hittills osedd tillgång till faciliteterna hos den berömda fotbollsklubben samt följa de mest inspirerande historierna och spelare från Juventus FC, medan de tränar, spelar match, är hemma och utanför fotbollsplanen.

Fans över hela världen kommer kunna följa med bakom fasaden hos ett av de mest fascinerande fotbollslagen i världen samt några av de bästa fotbollsspelarna i historien hos klubben som vunnit 6 ligatitlar i rad.

Juventus FC:s historia kommer berättas på ett personligt sätt av både spelare, tränare och management medan inspelningarna sker under loppet av säsongen 2017–2018.

I förbindelse med annonseringen av serien, säger Erik Barmack, Vice President of International original series hos Netflix;

“Netflix är hemmaplatsen för passionerade historieberättelser och det finns inte mer passionerade fans än fansen till bianconeri. Vi är glada över att ha denna unika och exklusiva tillgång till ett av världens viktigaste lag.”

“Det är med stolthet, som Juventus är den första fotbollsklubben som är ämne för en Netflix Original Documentary,” tillägger Federico Palomba, Co-Chief Revenue Officer hos Juventus FC.

Programmet om Juventus FC får premiär på Netflix Sverige i början av 2018.    Skriv kommentar