Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix skapar ny ‘Bonnie and Clyde’ med Kevin Costner och Woody Harrelson

Datum: 06/04/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Historien om kriminella Bonnie Elizabeth Parker och Clyde Chestnut Barrow, som härjade i USA i början av 1900-talet har berättats många gånger, men nu tar streamingtjänsten Netflix sig an historien på nytt.

Denna gång blir det dock med fokus på de två poliserna som jagade den beryktade duon genom landet.

Det skriver den amerikanska hemsidan Deadline.

Kevin Costner (“The Postman”, “The Bodyguard”) och Woody Harrelson (“True Detective”, “Natural Born Killers”) har valts ut till rollerna som Texas Ranger Frank Hamer och partnern Maney Gaul som sköt och dödade Bonnie och Clyde, i filmen ”The Highwaymen” av regissören John Lee Hancock (”The Founder”).

Filmen följer de två pensionerade poliserna som togs i tjänst igen för att jaga Bonnie och Clyde, som var skyldiga till mord på minst nio poliser och ett antal civila.

Det finns just nu ingen information om när ”The Highwaymen” har premiär på Netflix, men inspelningen har precis börjat så premiärdatumet väntas bli under år 2019.

Utöver Harrelson och Costner medverkar också Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann och William Sadler m.fl. i filmen.

Manuset till ”The Highwaymen” är skrivet av John Fusco, som har spenderat många år av sitt liv på att försöka ta reda på den sanna historien om Bonnie och Clyde och de två männen som satte stopp för deras ogärningar.    Skriv kommentar