Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-serien Master of None återkommer under 2017

Datum: 05/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Master-of-None-sæson-2-300x275Den finurliga komediserien Master of None återkommer på Netflix nästa år då streamingtjänsten och skaparen Aziz Ansari har beslutat att göra en säsong 2. Det bekräftades av mannen själv i en tweet som kan ses nederst i artikeln.

Komikern Aziz Ansari, som både har skrivit, regisserat och spelar huvudrollen, har fått ett ordentligt genombrott med Master of None, som har har rosats till skyarna av otaliga medier. Det har länge spekulerats om det skulle komma en säsong 2, men eftersom handlingen är baserad på Aziz Ansari’s egna upplevelser har det verkat osäkert om det funnits tillräckligt med material till ännu en säsong. Till och med hans egna föräldrar medverkar Master of None.

Åldersdiskriminering, sex, förhållande, rasism och tacos – det är blott några av de mnen Som Dev (Aziz Ansari) spekulerar om i serien. Dev är en 30-årig skådepselare bosatt i New York, som kämpar med en rad olika beslut – allt från vad han ska äta till hur han ska leva resten av sitt liv.

Komikern Aziz Ansari är förutom Master of None, mest känd för sin roll i den prisvinnande serien Parks and Recreation och för sina stand-up shower.

Hitta Master of None säsong 1 på Netflix Sverige idag och se fram emot säsong 2 som får premiär 2017.    Skriv kommentar