Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-serien BoJack Horseman får en säsong 2

Datum: 02/09/2014 | Inga kommentarer Nyheter

bojack-horseman-sæson-2-netflix-300x300Komediserien om den fallerade tv-stjärnan BoJack Horseman som hade premiär på Netflix den 22. augusti är tillbaka för en helt ny säsong. Det bekräftar Netflix på sitt officiella Twitterkonto.

Serien, som jämförs med Family Guy, The Archer och Ugly Americans handlar om BoJack Horseman som var en legendarisk sitcomstjärna på 90-talet. Men sedan serien lades ned har BoJack förflyttat sig ut i ett liv med massor av självhat och alkohol. Med hjälp från vännen Todd och spökskrivaren Diane försöker BoJack dock att få sitt turbulenta liv på rätt spår.

I BoJack Horseman levereras rösterna av bland annat Will Arnett (Arrested Development), Aaron Paul (Breaking Bad) och J.K Simmons (Juno). Serien har efter premiären rosats av både medier och Netflix-medlemmar som alla har förälskat sig i djävulshästen.

Det har ännu inte släppts någon information om den nya säsongen, men det bör förväntas att säsong 2 får premiär omkring augusti 2015. Netflix har nämligen använt sig av samma lanseringsmönster med deras övriga serier som House of Cards och Orange is the New Black – där de nya avsnitten kommer cirka ett år efter premiären.

Det är inte heller första gången som Netflix kan annonsera nya avsnitt av en serie kort efter premiären. Flera av Netflix’ serier har förnyats några få dagar efter premiären. En serie som Orange is the New Black blev till och med förlängd med ytterligare en säsong innan ett enda avsnitt över huvud taget var tillgängligt på streamingtjänsten.

Om du ännu inte har sett komediserien BoJack Horseman, så kan seriens första säsong på totalt 12 avsnitt hittas på Netflix här: Länk.    Skriv kommentar