Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-serien Between får premieredatum

Datum: 30/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

jennette-mccurdy-between-netflix-225x300Den nya Netflixserien Between med Jennette McCurdy i huvudrollen får premiär den 21.maj. Serien som primärt vänder sig till tonåringar blir på totalt sex avsnitt. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.
Skådespelerskan Jennette McCurdy, som bl.a. är känd från Nickelodeon-serien iCarly, har iffentliggjort ett klipp från serien på Twitter som kan ses nederst i artikeln.

Between handlar om en stad, som blir drabbad av en mystisk sjukdom som utplånar alla människor över 21 år. De unga människorna måste därför klara sig själv, då regeringen sätter ett område på 15 km i diameter, i karantän.

Alla seriens sex avsnitt kommer inte få premiär med detsamma, som det normalst sett annars är för Netflixserier, då Between är producerad i samarbete med den kanadensiska tv-kanalen City TV och streamingtjänsten Shomi. Istället kommer det komma ett nytt avsnitt på Netflix Sverige varje vecka.

Between är producerad av Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) och David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) medan den Emmyvinnande Jon Cassar (24, The Kennedys) regisserar seriens två första avsnitt.

Se Between på Netflix Sverige från den 21. maj.    Skriv kommentar