Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix övertar ‘Travelers’ och gör en ny säsong

Datum: 27/04/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Sci fi-serien ”Travelers” med Eric McCormack (”Will & Grace”) i huvudrollen har fått grönt ljus till att fortsätta med säsong 3.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

”Travelers” har annars haft en osäker framtid, eftersom den kanadensiska tv-kanalen Showcase, som har varit med och producerat de två första säsongerna har valt att inte förlänga avtalet. Men Netflix kan nu alltså avslöja att de har övertagit serien, och den kommande säsong 3 kommer därmed att få exklusiv premiär på streamingtjänsten.

Serien, som är skapad av Brad Wright, mannen bakom ”Stargate”, utspelar sig många år i framtiden när de resterande människorna på jorden kan sända sina medvetanden tillbaka i tiden – direkt in i huvudet på folk i det 21:a århundradet.

Huvudrollsinnehavaren Eric McCormack kan dessutom avslöja att han kommer att regissera första avsnittet i den kommande säsongen.

Eric McCormack säger dessutom i pressmeddelandet:

“Jag är så glad att kunna berätta för våra fans världen över att Brad Wrights subtila och fantastiska sci fi-drama återkommer med en tredje säsong. Jag är så stolt över denna serien, särskilt eftersom det är en helt kanadensisk produktion.”

Säsong 3 av ”Travelers” förväntas ha premiär i slutet av 2018.

Se ”Travelers” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar