Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix offentliggör premiärdatumet för sista avsnittet av ”Sense8”

Datum: 11/05/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det oåterkalleligt sista avsnittet av Netflixserien ”Sense8” kommer att ha premiär på Netflix Sverige den 8 juni.

Det har den amerikanska streamingtjänsten precis offentliggjort.

Serien, som är skapad av The Wachowskis (”The Matrix”) och J. Michael Straczynsky (”Babylon 5”), dumpades från början av Netflix efter bara två säsonger, men efter press från fansen valde streamingtjänsten att ge serien ett sista två timmar långt finalavsnitt.

Även om finalavsnittet, som visas den 8 juni, visar sig bli en enorm succé bland streamingtjänstens medlemmar så verkar det mycket osannolikt med en återupplivning av serien efter att den lagts ned. Därför bör vi förvänta oss att detta blir det allra sista vi får se av seriens åtta huvudpersoner.

Netflix har inte avslöjat några detaljer om handlingen, men seriens skådespelare har tidigare berättat att avsnittet bjuder på en tillfredsställande och slutgiltig avslutning, som kommer att besvara många av de frågor som seriens fans har.

Science fiction-serien ”Sense8” följer åtta personer runt omkring i världen som efter ett tragiskt dödsfall får kontakt med varandra mentalt. De kan se och tala med varandra som om de befinner sig på samma ställe. De måste inte bara ta reda på vad som hänt med dem och ta del av varandras liv och hemligheter, utan också kämpa mot en organisation som vill fånga in och döda dem.

Se ”Sense8” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar