Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix lanserar ‘X Factor’-tävling med Cardi B, Chance the Rapper & T.I.

Datum: 28/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Musiktävlingar som ‘X-Factor’, ‘The Voice’ och ‘American Idol’ är några av de mest populära programmen på TV, och det är naturligtvis inte något som Netflix kan ignorera.

Därför lanserar streamingtjänsten Netflix nu sin egen tävling med namnet ‘Rhythm + Flow’, där musikstjärnorna Cardi B, Chance the Rapper och T.I. medverkar som domare.

Det informerar Netflix om i ett pressmeddelande till Flixfilmer.se.

Med de nämnda domarna kommer det säkert inte som någon överraskning att det handlar om en hip-hop-inspirerad tävling där det gäller att hitta den nästa stora hip-hop-stjärnan.

Programmets Auditions börjar senare under året då domarna bl.a. kommer att resa till städer som Atlanta, Chicago och New York för att hitta showens nya talanger. I varje stad gästas showen också av en känd rappare som kommer att hjälpa till med valet.

Det är tyvärr bara de som bor i USA som kan ansöka om att delta i talangshowen ‘Rhythm + Flow’.

Det är naturligtvis inte någon tillfällighet att det handlar om hip-hop, eftersom genren R&B/hiphop under 2017 tog över efter rock som världens mest populära musikgenre.

26-åriga Cardi B har flera världsomspännande hits på sitt samvete, medan Chance the Rapper och T.I är två av de mest kända rapparna på musikscenen för tillfället.

‘Rhythm + Flow’, Netflixs första musiktävling som bl.a. produceras av John Legend, får 10 avsnitt och kommer att ha premiär på Netflix Sverige i slutet av 2019.    Skriv kommentar