Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix landar visningsrättigheter till ‘Madam Secretary’

Datum: 19/11/2017 | 1 kommentar Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har landat ett avtal med det amerikanska tv-nätverket CBS om streamingrättigheterna till den politiska dramaserien ‘Madam Secretary’.

Det skriver webbmediet Deadline.

Serien, där tre säsonger redan rundats av, medan den fjärde säsongen hade premiär i USA i oktober har Téa Leoni (Bad Boys, Fun with Dick and Jane) i huvudrollen som Dr. Elizabeth McCord, som kämpar med att hålla balansen mellan familjeliv och sitt jobb som utrikesminister samt alla de politiska kamper som det jobbet innebär.

Det meddelas inte när ‘Madam Secretary’ blir tillgänglig i Sverige men det nämns att säsong 4 kommer på Netflix under 2018.

‘Madam Secretary’ produceras av det kända Hollywoodansiktet Morgan Freeman, som är känd från otaliga filmer. Han medverkar också ett par gånger i serien.

Det är för övrigt inte första gången som Netflix samarbetar med tv-stationen CBS. Den nya ‘Star Trek: Discovery’-serien som nyligen fått premiär på Netflix är också ett resultat av ett avtal med CBS.

Serien har inte tidigare visats i Sverige, men i USA har den generellt fått goda recensioner – speciellt för Téa Leonis prestation.

Premiärdatumet för ‘Madam Secretary’ är ännu oklart men Flixfilmer håller naturligtvis koll på det.1 kommentar til Netflix landar visningsrättigheter till ‘Madam Secretary’

  1. Thomas - kl. 13:51, 22-03-2018:

    Serien visas på Fox i Sverige och första säsongen fanns ett kort tag på Netflix.

    Skriv kommentar