Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper ‘The Irishman’ av Martin Scorsese med Robert De Niro

Datum: 23/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den välkända regissören Martin Scorsese har samlat vännerna bestående av Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale och Harvey Keitel till den nya filmen ‘The Irishman’, som får exklusiv premiär på streamingtjänsten Netflix under 2018.

Det skriver de amerikanska medierna Deadline och Variety.

‘The Irishman’ är baserad på verkliga händelser som beskrivs i boken ‘I Heard You Paint Houses’ av Charles Brandt under 2004, som följer gangster-lönnmördaren Frank “The Irishman” Sheeran, som var involverad i det påstådda mordet på Jimmy Hoffa som försvann 1976 och aldrig har hittats.

Frank Sheeran berättade för sin vän Charles Brandt om mordet på Jimmy Hoffa kort före sin död år 2003.

Det verkar därmed vara tal om ännu en gangsterfilm från Martin Scorsese och det som ses på ovannämnda rollista är en samling av alla gamla vänner från tidigare filmer.

Det kommer i övrigt vara nionde gången som den 73-åriga Robert De Niro och Martin Scorsese samarbetar på den stora filmduken. Senaste gången var 1995 i filmen Casino.

Robert De Niro ska i ‘The Irishman’ spela huvudrollen som Frank “The Irishman” Sheeran.

Deadline säger sig veta att filmen har en astronomisk budget på över 150 miljoner dollar som ska användas till att föryngra de åldrande skådespelarna.

Enligt IMDB får ‘The Irishman’ premiär under 2018 och därmed också på Netflix Sverige.    Skriv kommentar