Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper ny film från True Detective-regissör

Datum: 10/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

beast-of-nation-netflix-300x215Streamingtjänsten Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till Filmen Beasts of No Nation, som regisseras av Cary Fukunaga, som låg bakom den första säsongen av serien True Detective.

Filmen Beasts of No Nation berättar historien om en ung pojke, som blir barnsoldat i Västafrika, och kommer ha Idris Elba (Luther, Pacific Rim, Thor, Prometheus) i rolllistan. Vidare medverkar också Ama K. Abebrese, Grace Nortey, David Dontoh og Opeyemi Fagbohungbe.

Netflix har betalat 12 miljoner dollar för rättigheterna, som kommer visas i alla länder där Netflix finns tillgängligt samt på utvalda biografer. Filmen är baserad på en novell med samma namn, skriven av Uzodinma Iweala år 2005.

“Beasts af No Nation är en kraftfull film, som passar perfekt i händerna på Cary Fukunaga med Idris Elba som levererar ett spektakulärt framförande,” säger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, “Vi er så stolta över att kunna ge en film av denna kalibern till våra Netflix medlemmar runt o mi världen på samma tidpunkt som den visas på utvalda biografer.”

Netflix har inte annonserat ett premiärdatum, men produktionen av filmen har varit igång sedan 2013, så vi kan kanske förvänta oss att filmen kommer på Netflix i slutet på året.    Skriv kommentar