Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper ny Batman-serie: Gotham

Datum: 07/10/2014 | 1 kommentar Nyheter

gotham-serie-netflix-seDen efterlängtade serien Gotham kommer exklusivt på Netflix 2015. Det offentliggörs i ett nytt distributionsavtal mellan Warner Bros. och Netflix.

I serien, som baseras på ursprungshistorien av Batman i det mörka Gotham City, möter vi den unga kriminalinspektören (och senare kommissarien) James Gordon och den föräldralösa Bruce Wayne under den oroliga tiden före ankomsten av The Dark Knight. Under serien går James Gordon från att vara en oerfaren polisinspektör till att bli polischef i Gotham City, som är svårt plågat av korruption och ondskefulla krafter.

Gotham bjuder på en stjärnspäckad rollista med bland annat Ben McKenzie (Southland, The O.C.), Donal Logue (Sons of narchy, Vikings, Terriers), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded, Ali, Collateral, Hawthorne) och Sean Pertwee (The Musketeers, Elementary, Luther, The Tudors).

Första säsongen av den actionfyllda serien Gotham är på 16 avsnitt och kommer finnas tillgängligt på Netflix omedelbart efter att serien har visats i USA.

”Gotham är en av de mest efterlängtade nya serierna och vi är glada över att kunna erbjuda den till våra medlemmar över hela världen” säger Ted Sarandos, Chief Content Officer på Netflix. ”Batmans ursprungshistoria är globalt känd så det är passande att vi tillsammans med Warner Bros har skapat en ny plattform för distribution av en serie, som den internationella publiken kommer att älska”.

Gotham kommer på Netflix Sverige under nästa år.

Se trailern till Gotham här under;1 kommentar til Netflix köper ny Batman-serie: Gotham

  1. Molly - kl. 13:02, 30-08-2016:

    Som alla andra – säsong 3, det är höst nu behöver serie att titta på

    Skriv kommentar