Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix kommer ta bort flera serier i framtiden

Datum: 25/07/2017 | 6 kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix gör allt för många populära serier och bör ta bort flera av dem i framtiden. Så lyder de anmärkningsvärda orden från Reed Hastings, VD hos Netflix, i en intervju med CNBC till Code Conference.

‘Marco Polo’, ‘Bloodline’, ‘Hemlock Grove’ och ‘The Get Down’ är bara några av de få Netflix-serier, som streamingtjänsten har gett dödsstöten de senaste åren och det kommer att bli många fler enligt Reed Hastings;

– “Vi behöver ta flera chanser att testa flera galna koncept och historier, då vår annulleringsrate sammantaget är alldeles för hög. Genom att ta bort några fler serier, får vi även några som blir helt otroligt populär, som t.ex. ’13 Reasons Why’”, säger Netflix-VDn.

Ovanstående uttalande har naturligtvis startat en debatt bland fangrupper av diverse Netflix-serier av rädsla av att just deras favoritserie kommer tas bort, men innehållschefen hos Netflix, Ted Sarandos, uppmanar till lugn och kom häromdagen med ett uttalande:

– “Om du gör succéserie på succéserie, så måste du fråga dig själv, försöker vi hårt nog? Är vi för konventionella?

Huruvida fler Netflix-serier blir inställda i framtiden, får tiden utvisa, men uttalen antyder att streamingtjänsten i framtiden kommer ta större chanser för att få större succé med sina serier.

Det två serierna ‘The Get Down’ och ‘Sense8’, som blev inställda förra månaden, var bland de dyraste tv-serierna i produktion med en kostnad per avsnitt på ca. $12 miljoner och $9 miljoner.6 kommentarer til Netflix kommer ta bort flera serier i framtiden

 1. Susanne - kl. 18:36, 25-07-2017:

  Jag vill se nästa säsong av The Americans kommer den snart?

 2. Juha T - kl. 19:51, 25-07-2017:

  Ja, det skulle vara intressant och se Netflix vara i framkanten för att förnya film och serier. Det mesta de kommer med använder standardmallarna som man vet ungarna gillar. Mycket tråkigt att titta på.

 3. Flashdamp - kl. 15:13, 26-07-2017:

  När kommer the flash säsong 3 ut

 4. FiaName - kl. 18:07, 03-08-2017:

  Kollade fyra avsnitt av den norska serien Nobel igår. Idag är den borta från Netflix?!?!?! Varför??

 5. Patrik - kl. 18:51, 03-08-2017:

  Vart tog Nobel vägen.
  Försvann igår vid 23 tiden

 6. Peter - kl. 22:30, 09-08-2017:

  Saknar också Nobel. Verkar omöjligt att få information om vad som hänt….

  Skriv kommentar