Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix klara med internet-hastighetstest

Datum: 27/06/2016 | 1 kommentar Nyheter

fast-netflix-hastighedstestÄr filmer och serier ofta i så dålig bildkvalitet att det förstör Netflixupplevelsen för dig? Netflix lanserar i dag sitt helt egna hastighetstest; Fast, som mäter hastigheten av ens internetförbindelse. Således kan man checka om det eventuellt är den som är för långsam och resulterar i den dåliga kvaliteten.

Hastighetstesten; Fast, som är i enkel design och utan reklam kan visa internethastigheten på både mobiltelefoner och datrer, och därmed kan man checka streaminghastigheten både hemma men även om man är ute på stan och är på 3G eller 4G. Hastighetstestet kan också vara med och bevisa om man nu får det man är lovad i kontraktet med sin internetoperatör.

Fast fungerar på samma sätt som exempelvis hastighetstestet från Speedtest.net, eftersom Netflix har servers stående lokalt i hela världen och därmed kan ge en precis bild av ens internetförbindelse och hastighet.

Alla kan använda testet och man behöver därmed inte ha vara medlem på streamingtjänsten Netflix.

Testa Fast här: www.fast.com.1 kommentar til Netflix klara med internet-hastighetstest

  1. Micke - kl. 17:40, 03-07-2016:

    Körde speedtest.net och bredbandskollen.se i fredags bara för att kolla. Pendla mellan 75 / 70 och 80 / 80 så inget fel på fibern trots att bilden hacka galet mycket på Marko Polo.

    Netflix borde se över sitt eget “hus” först.

    Skriv kommentar