Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix klar med ny futuristisk cyberpunk-serie; Altered Carbon

Datum: 28/02/2016 | Inga kommentarer Nyheter

altered-carbon-netflix-serie-1Netflix har startat produktionen av den helt nya science fiction-serien Altered Carbon, som är baserad på på Richard Morgans prisvinnande bok med samma namn från 2002. Det skriver The Variety.

Den futuristiska drama-serien Altered Carbon, som är skriven och producerad av Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator Genesis), utspelar sig i en värld i det 25e århundradet, där det har blivit möjligt att överföra själen till en annan människa och hela hjärnan har digitaliserats. Här blir den tidigare interställara krigaren Takeshi Kovacs, som har varit fängslad i 500 år nerladdad in i framtiden där han ska försöka att klara upp ett mord i en värld där teknologi närmast har gjort döden överflödig. Om han lyckas får han chansen att leva ett nytt liv på jorden.

Det är ännu inga meddelanden om skådespelare eller premiärdatum och Altered Carbon, som blir på 10 avsnitt förväntas att få premiär på Netflix Sverige under 2017.

Altered Carbon är blott den senaste serien, som just nu är i produktion hos Netflix. Streamingtjänsten har redan en del nya serier på gång och Ted Sarandos, innehållschef hos Netflix, har tidigare uttalat att filmtjänsten förväntas att använda mer än 8 miljoner dollar i löpet av 2016 på nya filmer och serier, inklusive egenproduktioner. Det är därmed en massa spännande nytt innehåll i pipelinen hos Netflix de kommande åren.    Skriv kommentar