Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix integrerat med Android Wear

Datum: 10/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

android-wear-netflix-sk-300x199I september lanserade Netflix sin nya rekommenderade plattform där man snabbt och lätt kan rekommendera filmer och serier till sina vänner på Facebook. Funktionen blev i första omgången tillgänglig på hemsidan, iPad, iPhone, PS3, Xbox och en hel rad med smart-tv.

Nu har Netflix också implementerat funktionen på Android, som innefattar både mobiltelefoner och den intelligenta klockan Androi Wear. Man kan därmed nu också rekommendera filmer och serier till sina vänner direkt från sin Androidenhet.

Den nya integrationen med Android Wear innefattar dock inte att man kan se filmer och serier direkt på sin smartklocka. Här får man dock en push-notifikation när man får en rekommendation från en vän, och man får även mycket information om den gällande titeln. Det är heller inte möjligt att stoppa, pausa eller spela upp filmer och serier via Android Wear.

Det är första gången som det utkommit en uppdatering från Netflix som stödjer Android Wear. Det är möjligt, att det i framtiden kan komma fler funktioner som gör att smartklockan kan utnyttjas ytterligare i samband med Netflix, men det är det för närvarande inga uppgifter om.    Skriv kommentar