Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix gör mer Unbreakable Kimmy Schmidt

Datum: 01/03/2016 | Inga kommentarer Nyheter

unbreakable-kimmy-schmidt-netflixKomediserien Unbreakable Kimmy Schmidt, som är skapad av Tina Fey och Robert Carlock (30 Rock), återkommer snart på Netflix när säsong 2 har premiär den 1. april. Men inte nog med det, streamingtjänsten kan nu avslöja att också en säsong 3 är på väg.

Det var nyligen på TCA-mässan (Television Critics Association) i Los Angeles, som Netflix avslöjade att Kimmy Schmidt, som har bott under jorden hos en sekt i 15 år återkommer för en helt ny säsong som troligen får premiär till nästa år. Till dess kan vi dock glädja oss åt säsong 2.

Unbreakable Kimmy Schmidt handlar om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), som räddas från en domedagssekt där hon har varit tillfångatagen tillsammans med tre andra kvinnor i 15 år. Med enbart en ryggsäck, ett par sneakers och ett par böcker under armen är Kimmy redo att återgå till livet och därför reser hon till New York där hon börjar ett nytt liv som barnflicka hos en rik kvinna (Jane Krakowski från 30 Rock) efter att ha flyttat in hos en Broadway-stjärna Tituss Burgess (30 Rock).

Tina Fey och Robert Carlock har i arbetat tillsammans och skrivit och producerat Unbreakable Kimmy Schmidt. De har tidigare legat bakom komediserien 30 Rock, som har vunnit ett otal priser.

Se Unbreakable Kimmy Schmidt säsong 2 på Netflix Sverige från 1. april och se fram emot säsong 3 som troligen kommer på streamingtjänsten till nästa år.    Skriv kommentar