Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix-filmen ‘Bright’ får en efterföljare

Datum: 22/02/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det har varit rykten om det under de senaste dagarna, men nu har streamingtjänsten Netflix nyligen bekräftat att den miljondyra originalfilmen ‘Bright’ får en efterföljare.

Det bekräftar Netflix i ett pressmeddelande, samt med en video utskickad på sociala medier som kan ses nederst i artikeln.

‘Bright’, som är regisserad av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) och har Will Smith (Bad Boys) och Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i huvudrollerna hade premiär den 22 december 2017 och har efterföljande blivit den mest sedda Netflixfilmen någonsin under den första veckan efter premiären och placerar sig som #1 över mest sedda film på Netflix i samtliga länder (190+ länder) sedan den kom ut.

Detta trots att filmen har blivit en vattendelare – särskilt bland medierna. Men recensioner ger som bekant inte alltid en rättvis bild och det verkar som att ‘Bright’ har varit särskilt populär bland Netflix-medlemmarna.

Netflix har varken offentliggjort när ‘Bright 2’ får premiär eller om det blir en tydlig sequel eller prequel, men det är bekräftat att både David Ayer, Will Smith och Joel Edgerton återkommer i den nya filmen.

Actionthrillrn ‘Bright’ utspelar sig i en värld där människor och övernaturliga väsen som orker, älvor, alver och feer lever sida vid sida där vi följer två poliser som hanterar kriminella handlingar där magi ingår. Samtidigt som de kämpar mot sina inbördes olikheter ska de tillsammans bekämpa fienderna och se till att en dödbringande relik inte hamnar i fel händer, då det skulle få fatala konsekvenser.

Se ‘Bright’ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar